Over mij

De persoon achter Coaching-TS; Truus Sliepen

Een passie en fascinatie voor alle facetten van het leven en de mens zelf; dat ben ik ten voeten uit. Ik krijg er ontzettend veel energie van om mensen te begeleiden in het bewerkstellingen van een ‘shifting’ binnen een moeilijke situatie. Hen bevragen, spiegelen en inspireren zodat ze de regie weer in eigen handen krijgen en tevens meer zicht krijgen op zichzelf en de mogelijkheden die er zijn. Ik doe dit op een onbevangen, enthousiaste wijze. Optimistisch, met humor en vertrouwen. De natuur is een belangrijke bron van inspiratie voor mij en geeft mensen tevens de ruimte om daadwerkelijk in beweging te komen, zowel fysiek als mentaal.

Van onderzoek naar actief aanpakken

Mijn doel is mensen motiveren en stimuleren. Ik geloof dat iedereen een eigen weg met mogelijkheden en kansen heeft. Ik begeleid en coach mensen op dit pad en geef hen inzicht in mogelijkheden, waar we samen naartoe werken. Aansluiten bij de ander is voor mij erg belangrijk, dit doe ik door echt te luisteren naar de ander. Een persoonlijke, empatische aanpak, maar tevens zeer doel- en resultaatgericht. Het is verhelderend om jezelf en je talenten  te onderzoeken, maar de vertaalslag naar resultaat vind ik minstens zo belangrijk.

Continue ontwikkeling

Met opleidingen en ruim 25 jaar ervaring binnen loopbaan, coaching, mobiliteit en reïntegratie heb ik mij gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en ziekteverzuimbegeleiding.  Denk bijvoorbeeld aan (preventie van) burn-out, een steeds vaker voorkomend probleem op de werkvloer. Daarnaast blijf ik mijn eigen persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Levensbeschouwing, zingeving en levensvragen zijn belangrijke thema’s voor mij.

De natuur als instrument

Niet alleen liggen mijn ‘roots’ in het prachtige, heuvelachtige Limburgse land, de laatste jaren maak ik als gecertificeerd natuur- en wandelcoach in mijn begeleidingen ook actief gebruik van de natuur. Lees meer hierover onder natuur- en wandelcoach.