TMA Talentcoach

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd TMA Talentcoach individueel en teamgericht.  De Talenten Motivatie Analyse Methode, in het kort TMA Methode, staat voor talent en competentie empowerment. Op een gestructureerde en professionele wijze krijgt talent- en competentiemanagement vorm.

Er wordt veel gesproken over inzet van je talenten en competenties?
Maar ben jij benieuwd welke talenten jij écht in je hebt  en wil jij daar professioneel inzicht in ?

Beoordelen op gedrag en resultaataanwezige talenten in een organisatie hebben een cruciaal effect op de tevredenheid van klanten, medewerkers en uiteindelijk ook op het succes van de onderneming.

De professional talenten evaluatie geeft op een uitgebreide intensieve wijze inzicht in sterktes en zwaktes van de deelnemer.

Met behulp van persoonlijkheids- en capaciteitstesten wordt inzicht gegeven in de scores van de deelnemer op alle talenten die worden gemeten. Hierdoor worden niet alleen de 5 à 10 talenten in kaart gebracht, maar wordt ook inzichtelijk wat de minder sterke talenten zijn. Op basis van deze inzichten wordt een uitgebreide analyse gemaakt van kwaliteiten, valkuilen en aandachtpunten voor de deelnemer. Tevens wordt een koppeling gemaakt met de ontwikkelbaarheid van gewenste competenties en de aanleg voor potentiële competenties.

De professional talenten evaluatie geeft antwoord op de vragen:

  1. Waarin kan en wil ik wel/niet uitblinken?
  2. In welke competenties kan ik wel/niet uitblinken?
  3. Wat zijn mijn persoonlijke waarden en wat typeert mijn persoonlijkheid?
  4. Wat is mijn unieke toegevoegde waarde?
  5. Wat kan mij belemmeren in het functioneren en in mijn persoonlijke ontwikkeling?

 

Benieuwd wat TMA Talentmanagement  voor jouw organisatie of bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.